19 Temmuz 2010 Pazartesi

yazmaya başlıyorum.. saydırmaya sövdürmeye de başlamak istiyorum ama olmuyo.. neden ki acaba?çok yazmak istiyorum, uzun uzun yazmak istiyorum.. tüm bunları yazarken günlerdir beni emektar bilgisayarımı camdan attırmak için zorlayan, cart curt diye sürekli kopan bağlantım kopmasın istiyorum.. tüm bunları yazarken imkansız adamın bloğundaki şarkıları dinliyorum.. evet hala girip okuyorum.. garip bi zevk alıyorum bunu yaparken.. halbuse ne bok yazarsa yazsın sana ne di mi.. neden okursun ki.. zaten ayyaşın teki.. bi arkadaşıma anlattım olanları, ucundan kıyısından da okuttum yazdıklarını.. entellektüel abaza dedi.. önce mantıklı geldi.. bok atmalı sıfat tamlaması içime su serpti.. ama sonra düşündüm.. az şarap içtim çokça düşündüm.. içim elvermedi.. yok be dedim.. kötü birisi diil aslında.. sadece yalnızlığını takıntı haline getirmiş şair bozması bi adam.. bu da kötü gibi aslında.. ama ben buldum bu tanımı.. o yüzden söyleyebilirim.. hem onu önce ben gördüm, belki biraz sevdim.. överim de, yererim de.. çok istersem itin götüne bile sokar sokar çıkarırım.. kime ne ?

düşünmek yorar.. beynine karıncalar doldurur insanın.. beyin kıvrımlarına kurdukları küçük festival alanında, küçücük ayaklarıyla dans ederler.. bazıları şarhoş olur taşkınlık yaparlar.. aman küçücük karıncanın taşkınlığından nolucak deme, sırtının en ortasındaki yerin kaşınması gibidir.. beynimi kapı kirişine sürtücek halim yok ya.. iki tane genç karınca alandan uzak bi kıvrıma giderler.. oynaşırlar.. oğlan kızın orasını burasını mıncıklar falan.. görmezden geliyorum ama çok sık oluyo bu aralar.. eğer çok canımı sıkarlarsa kızın abisine söylicem, o kıvrımda bassın bunları.. kızın bacaklarını kırsın.. en az üç tanesini.. oğlanı da sağlam dövsün.. ağzı burnu kanasın..

çok düşünürken, ki burda gerçek anlamda düşünmekten bahsediyorum, yarın ne giysem acaba ya da saçımı kaç ton daha açtırırsam ikinci sınıf porno yıldızına benzerim tarzı bi düşünmek diil bahsettiğim şey, bi anda beynim sanki bomboş oluyo.. hani böyle bazen yürürken hiç beklemediğin bi anda dizin boşalır da düşücek gibi olursun ya işte aynen öyle.. o sırada biri adımı falan sorsa söyleyemeyebilirim belki.. keşke öyle bi anda biri adımı sorsa.. ama çok zor bi ihtimal bu.. genelde gecenin geç saatlerinde ve yalnızken düşünürüm çünkü.. düşündüklerimi anlayabilen biri olsun isterdim.. çok mu özelim ya da zeki.. tabii ki değilim dostum.. olsaydım emin ol anlardın..

sanırım ben takıntılı bi insanım.. evet kesinlikle öyleyim..

hayatta herşey olması gerektiği gibi olur.. buna dibine kadar inananlardanım.. evden çıkarken geç kalman gerekiyodur, o yüzden telefonunu unutursun.. o dersten kalmışsındır ama belki de geçmiş olsan ceo olamıcaktın.. ya da o adamı tanıman gerekiyodu o yüzden o gün o saçma maili attın.. bi nevi batırfılay efekt.. peki neden benim hayatımdaki şeyler hep yarım kalır.. kursağımda gurk diye.. ben miyim sebebi, yoksa böyle olması gerekiyo kuralı mı? bak yine aynı ağrıdan girdi alnımın sağ kaşıma yakın olan tarafına.. bi de bu var.. çok üzülünce aynı yere aynı şiddette bi ağrı saplanır.. zaten benim başım hiç ağrımaz.. alnımın sağ kaşıma yakın olan tarafı ağrır.. la la la la la laaaaaaa..